Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:44 | 17/09/2023

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το σπίτι της αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.

Οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, καθώς οι ένοικοι απουσίαζαν εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας Χορτιάτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βούλας Πατουλίδου στο Instagram:

«”Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου” λέει μια παροιμία.

Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω!

Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα.

Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους.

Απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν.

Η λεία τους ήταν…συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!!

Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται.

Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά ,χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη.

Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων.

Σήμερα έκλαψα.

Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου.

Τώρα συνέβη αυτό.

Με εξόργισε!!!

Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω.

Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής.

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα.

Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε.

Τα αίτια είναι πολλά!».

Στόχος διαρρηκτών έγινε χθες το βράδυ το σπίτι της αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια η αντιπεριφερειάρχης ανήρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας γνωστό το περιστατικό, και αναφέροντας ότι ο γείτονας αντιλήφθηκε ότι τρεις διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της και κάλεσε την αστυνομία, ενώ τράβηξε και βίντεο με τις κινήσεις τους.

«Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Πατουλίδου και αναφέρει ότι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό του σπιτιού, έκοψαν το ρεύμα και ρήμαξαν το σπίτι.

Η λεία τους, αναφέρει η Βούλα Πατουλίδου ήταν «συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών» και προσθέτει ότι «αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται».

Η αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά «χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη» και ότι σήμερα υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

 

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis