Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Διάσημος επαγγελματίας παίκτης του γκολφ έσυρε αστυνομικό με το αυτοκίνητο του πηγαίνοντας σε λέσχη γκολφ
22:44 | 27/05/2024

Ο κορυφαίος παίκτης γκολφ, Scottie Scheffler, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις μετά από συμβάν με την αστυνομία νωρίς την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ οδηγούσε προς μια λέσχη γκολφ στο Λούισβιλ (Κεντάκι, ΗΠΑ) όπου διεξάγεται το πρωτάθλημα PGA.

Το περιστατικό σημειώθηκε σχεδόν στην είσοδο της λέσχης γκολφ Valhalla, όπου η αστυνομία του Λούισβιλ είχε διακόψει την κυκλοφορία μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, αναφέρει το NPR .

Διαβάστε επίσης

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Σέφλερ αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τους αστυνομικούς κι αντί να σταματήσει έσυρε έναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Scheffler, ο Steve Romines, αμφισβήτησε αυτήν την εκδοχή των γεγονότων.

Η Louisville Courier-Journal αναφέρει ότι ο Scheffler δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με τη σύλληψή του σε ανάρτηση του στο Instagram.

"Σήμερα το πρωί, προχωρούσα σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών. Ήταν μια πολύ χαοτική κατάσταση, όπως είναι κατανοητό, λαμβάνοντας υπόψη το τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί νωρίτερα, και υπήρξε μια μεγάλη παρεξήγηση για το τι νόμιζα ότι μου ζητούσαν να κάνω", έγραψε. "Ποτέ δεν σκόπευα να αγνοήσω καμία από τις οδηγίες. Ελπίζω να καταφέρω να βάλω στην άκρη για λίγο ο,τι έγινε και να καταφέρω να συγκεντρωθώ στο γκολφ σήμερα."

Ο Scheffler αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και θα περάσει από δική, στην οποία θα δηλώσει αθώος σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis