Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
καλλιακμανης
10:39 | 13/04/2024

Ανάρτηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργου Καλλιακμάνη:

👉Φίλες και φίλοι,

Διαβάστε επίσης

🙏Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

👥Η αγάπη και η στήριξή σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να αγωνίζομαι για μία χώρα ασφαλή, σύγχρονη, για ένα Κράτος με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του.

🟢Αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, στην μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, διότι αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μου μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

👮🏻‍♂️Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δε σκοπεύω να γίνω. Είμαι ο αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, που για δεκαετίες μάχομαι τιμώντας τη στολή μου για να προστατεύω και να διευκολύνω τους συμπολίτες μου.

🇪🇺Θέλω τη στήριξή σας. Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, προκειμένου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Δημόσια Ασφάλεια και φυσικά για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη ζωή μας. Εκεί που λαμβάνονται οι κεντρικές αποφάσεις, θέλω να είμαι παρών για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, την Ελλάδα μας, γνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μου.

🇬🇷Όλο αυτό το διάστημα θα επισκεφθώ όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη. Δε θέλω να μιλήσω. Θέλω να σας ακούσω. Γιατί εσείς θα κάνετε τη φωνή μου ακόμα πιο ισχυρή και στην Ευρώπη.

Γ.Κ.

Γιώργος Καλλιακμάνης

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis