Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 13/01/2023

Το βράδυ της 12/01/2023 γίναμε για μια ακόμα φορά  μάρτυρες δολοφονικής ενέδρας εις βάρος των συναδέλφων μας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το παρακράτος των αντιεξουσιαστών, το οποίο συνεχίζει να ενεργεί θρασύδειλα εναντίον κυρίως των αστυνομικών, με σκοπό ακόμα και να τους σκοτώσει, εκτόξευσε βόμβες μολότωφ σε βάρος ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για μια ενέδρα η οποία στήθηκε με αφορμή φθορές σε αστικό λεωφορείο της περιοχής,  τραυματίζοντας τον έναν εκ των συναδέλφων μας.

     Το Προεδρείο του Σωματείου, αμέσως μετά τη διακομιδή του συναδέλφου στο 401 ΓΣΝ,  τον επισκέφθηκε, για να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων και ιδίως του Σωματείου. Πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι για τη σοβαρότητα των τραυμάτων του και την πορεία της υγείας του και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Επίσης, συνομίλησε με κοντινά συγγενικά πρόσωπα του συναδέλφου, θέτοντας στη διάθεσή τους όλα τα μέσα που διαθέτει το Σωματείο για οποιαδήποτε  στήριξη  χρειαστούν.

     Δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους ότι η ποινική αντιμετώπιση, όπως και η πολιτική συμπεριφορά μέρους του πολιτικού γίγνεσθαι, δημιουργεί συνθήκες ασυλίας και αποθρασύνει επίδοξους δολοφόνους αστυνομικών. 

   Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας που εργάζονται με αυταπάρνηση προς όφελος όλου του κοινωνικού συνόλου και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Αναμένουμε την καταδίκη τους από όλο τον πολιτικό κόσμο γιατί η Κοινωνία που υπηρετούμε τους έχει καταδικάσει ήδη!

                                                                     Για το Δ.Σ

                             -O- ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        -O- ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΜΑΥΡΟΕΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis