Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:42 | 19/05/2024

Η ανακοίνωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας:

Δεκάδες συνάδελφοι μας εκφράζουν από χθές την αγανάκτηση τους για την αδικαιολόγητη, πλέον του 12ωρου, υπερεργασία με τη έναρξη των μέτρων του ποδηλατικού αγώνα από τις 07.30 ενώ ο πρώτος ποδηλάτης εισήλθε στα όρια του νομού μας στις 14.30.

Διαβάστε επίσης

Περιττό να αναφερθούμε στην έλλειψη διοικητικής μέριμνας σε συνθήκες Αφρικής, σκόνη, ζέστη. Όχι γεύμα, αλλά ούτε ένα μπουκάλι νερό δεν προσφέρθηκε στους συναδέλφους που όρθιοι επί ώρες ανέμεναν, σταθεροί σε διασταυρώσεις υπό τον ήλιο χωρίς αρκετοί από αυτούς να διαθέτουν ούτε καν ένα υπηρεσιακό όχημα για να κάνουν ένα διάλειμμα από την πολύωρη ορθοστασία.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και συνέχεια. Συνάδελφοι οι οποίοι συμμετείχαν στα χθεσινά μέτρα, διατάχθηκαν σήμερα να στελεχώσουν από τις 07.00, τη διμοιρία Δ.Α. Βοιωτίας και να συνοδέψουν, και στην επιστροφή τους, φιλάθλους του Ηρακλή που θα μετακινηθούν από την Πελαγία προς το κλειστό Άνω Λιοσίων για να παρακολουθήσουν αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Ευελπιστούμε ότι σε αντίθεση με τη μη πρόβλεψη για διοικητική μέριμνα κατά τον ποδηλατικό αγώνα, θα υπάρξει πρόβλεψη για τους ανωτέρω συναδέλφους οι οποίοι θα έχουν εργαστεί για δύο συνεχείς ημέρες πέραν των 24+ ωρών συνολικά και θα χορηγηθούν οι προβλεπόμενες ημερήσιες αναπαύσεις αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπρόσωποι της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας την αυριανή θα εκφράσουν εν συνόλω τα ανωτέρω στο Δ/ντή της Διευθύνσεως προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι για ακόμη μια φορά επέδειξαν ζήλο και επαγγελματισμό, φέροντας εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το διεθνή ποδηλατικό αγώνα. Στους συναδέλφους που επιχειρούν σήμερα στελεχώνοντας τη Διμοιρία Βοιωτίας ευχόμαστε καλή δύναμη.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis