Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:56 | 07/04/2024

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής  ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  θα βρίσκεται και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βιογραφικό του

Ο Γεώργιος Καλλιακμάνης γεννήθηκε το 1968 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1995 και μέχρι σήμερα είναι αξιωματικός στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το 2005 προήχθη στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και το 2009 προήχθη στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, μετά την εισαγωγή του στο τμήμα επιμόρφωσης μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, με προαγωγικές εξετάσεις 2ος στα 180 άτομα.

Έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Από πολύ νωρίς άρχισε και η ενασχόληση του με τα κοινά. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΠΟΑΣΥ.

Ως εκλεγμένος στο Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ, ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών τόσο της περιφέρειάς του, όσο και γενικότερα όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, προώθησε δράσεις που ενίσχυσαν το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη.

Το 2003 βραβεύτηκε για το έργο του ως αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στους τομείς της εμπορίας ανθρώπων και της παράτυπης μετανάστευσης από τον τότε Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Thomas Miller. Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα. Tο ημερολόγιο για το 2024 που δημιούργησε σε συνεργασία με την Γυναικεία Οργάνωση της Οικογένειας AHEPA «DAUGHTERS OF PENELOPE» πραγματεύεται αυτό το μείζον θέμα.

 Το Policenet.gr εύχεται στην κ. Γιώργο Καλλιακμάνη καλή δύναμη και καλή επιτυχία

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis