Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
deadpool
19:14 | 27/05/2023

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε για μία ακόμη θρυλικό επιστροφή από τους X-Men στο επερχόμενο Deadpool 3 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ακόμη πληροφορίες για την ταινία. Όπως φαίνεται, η παραγωγή της ξεκινάει παρά τα όσα γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αμερική με τους σεναριογράφους του Χόλιγουντ.

Αναλυτικότερα, όπως μαθαίνουμε από το Comicbook, τα γυρίσματα του Deadpool 3 μόλις ξεκίνησαν παρά την απεργία των σεναριογράφων του και αυτά τα νέα τα επιβεβαίωσε ο Stefan Kapicic, ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον “Colossus”. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Colossus επιστρέφει κανονικά στην 3η ταινία και ο Kapicic ανέβασε στο Instagram ένα story που ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν μόλις ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Εικόνα
q

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα δείτε και τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και την επιστροφή του Rob Delaney ως Peter.

 

Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

Πηγή:  unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis