Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
πεχλιβανακησ
20:54 | 22/05/2024

Την Κυριακή έγινε στη Θεσσαλονίκη ένας αγώνας,για τον οποίον πολλά είχαν γραφτεί πριν, για παράγοντες, για εντάσεις μεταξύ φιλάθλων, αθλητικογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί,γενικά μια κατάσταση που θύμιζε μπαρούτι εξ αρχής.

Η αστυνομία είχε την αποκλειστική ευθύνη ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Υπήρχαν, από της 14:00 , αρκετές εστίες πηγών εντάσεων, ωστόσο σε όλες υπήρχαν οργανωμένες αστυνομικές δυνάμεις,που επέδειξαν απίστευτη αυτοσυγκράτηση ,ειδικότερα σε τρία σημεία: Καμάρα, Μακεδονία Παλλάς και οι φραγμοί στο γήπεδο.

Σε όλες τις περιπτώσεις, κόσμος απέναντι μας που φυσικά πότε μας αποκαλούσε "υπαλλήλους της ΠΑΕ Άρης" και πότε " υπαλλήλους της ΠΑΕ Πάοκ" ανάλογα ποια μάζα φιλάθλων ήταν απέναντι μας.

Όλοι οι συνάδελφοι ,παρά τις αρκετές ώρες εργασίας, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έφεραν εις πέρας κάτι που στην αρχή φάνταζε απίθανο, παρόλες τις συνεχής λεκτικές προκλήσεις.

Ευτυχώς ενώ μικρή μερίδα κόσμου και των δύο ομάδων προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά πάντα οι ψυχραιμότεροι ομοκασκολίστες τους, τους επανέφεραν στην τάξη.

Συγχαρητήρια και στον εκφωνητή των μέτρων εκείνης της ημέρας που η πραότητα του, η οξυδέρκειά του αλλά και η ταχύτητα συντονισμού του, ήταν καταλυτικοί παράγοντες για την ομαλότητα.

Μακάρι όλο αυτό να είναι αποκύημα της νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης ώστε να μπει μια τάξη.

Μακάρι να κρατήσει για πολλά χρόνια..

Μακάρι να ωριμάσαμε σαν κοινωνία και να μην είναι απλά μια αναλαμπή.

Η αγωνιστική περίοδος με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας και τον τελικό Conference ρίχνει αυλαία..

Η πιο δύσκολη ομολογουμένως ψυχολογικά για εμάς τους αστυνομικούς καθώς είχαμε μια τραγική απώλεια ανάμεσά μας .

Μικρέ Γιαννάκη, δάνεισέ μας τα μάτια σου ώστε με την παιδική σου αθωότητα και το δικό σου πρίσμα, να δούμε το ποδόσφαιρο από τη δική σου οπτική γωνία όπως θα έπρεπε να είναι, μια γιορτή.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis