Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 17/05/2023

Στην Κέρκυρα μία Βρετανίδα τουρίστρια, 21 ετών, κατήγγειλε πως ένας 23χρονος εργαζόμενος του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε τη βίασε στο διαμέρισμά του καταγγέλλοντας το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης μέσω του 112, που είναι ο ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 23χρονος Αλβανός εργαζόμενος στην τουριστική επιχείρηση αναζητήθηκε από την αστυνομία και μετά τη μη ανεύρεσή του σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για βιασμό.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Γεραφέντης η νεαρή τουρίστρια γνώρισε τον φερόμενο ως δράστη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τις φίλες της, όπου και ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν ως μπάρμαν. Στον χώρο της πισίνας μιλούσαν όπως ανέφερε η κοπέλα μέσω ίνσταγκραμ και της πρότειναν να συναντηθούν εκτός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Άγιος Γεώργιος. Η νεαρή κοπέλα δέχτηκε την πρόταση και πείστηκε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι όπου έμενε, καθώς φέρεται να της είπε ότι θα κάνει ένα μπάνιο και στη συνέχεια θα βγουν να διασκεδάσουν. Όμως εκεί, όπως λέει η κοπέλα της επιτέθηκε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα. Η ίδια αντιστάθηκε και τον απώθησε, αλλά τελικά ο 23χρονος αλλοδαπός την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η 21χρονη Βρετανίδα, σύμφωνα με την καταγγελία της, έφυγε από το διαμέρισμα και επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου συνάντησε τις φίλες της και εκεί τους αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε. Έπειτα, μέσω του διεθνή αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 κατήγγειλε το βιασμό στις Αρχές.

Επειτα, μέσω της σχετικής διαδικασίας ενημερώθηκε η αστυνομία και από φωτογραφίες που τους έδειξε η κοπέλα στους αστυνομικούς από το ινσταγκραμ αναζήτησαν τον 23χρονο Αλβανό στο ξενοδοχείο αλλά και στο δωμάτιό του, αλλά δεν τον εντόπισαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η κοπέλα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντόπισε ίχνη βίας στο σώμα της. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα δούμε τι κατάληξη θα έχει αυτή η καταγγελία βιασμού της νεαρής Βρετανίδας τουρίστριας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης | ΕΡΤ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis