Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
14:59 | 24/11/2022

"Βρέχει και δεν έχω που να πάω, έχω γίνει μούσκεμα, δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε στο δρόμο", η έκκληση της 49χρονης Αθανασίας στους αστυνομικούς προκάλεσε αναστάτωση στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς οι ένστολοι αμέσως προσπάθησαν να βρούν λύση για την βρεγμένη γυναίκα που βρισκόταν μπροστά τους.

Η 49χρονη έφθασε στο Γ' Αστυνομικό Τμήμα χθες το βράδυ εν μέσω της καταιγίδας που έπληττε εκείνη την ώρα την Πάτρα. Αυτό που ζήτησε είναι να μπορέσει να βρεί εάν καταφύγιο , ένα κρεβάτι για κοιμηθεί, καθώς είναι άστεγη και η βραδιά θα ήταν μαρτυρική μέσα σε αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί αμέσως αναζήτησαν την λύση του υπνωτηρίου αστέγων. Δυστυχώς όμως συνάντησαν την άρνηση των υπευθύνων. Μάλιστα οι έστολοι ήλθαν σε επικοινωνία με την υπεύθυνη, η οποία του είπε πως δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή η 49χρονη και να φρόντιζε το επόμενο πρωϊ να ασχολείτο με το ζήτημα.

Ετσι οι αστυνομικοί μην έχοντας άλλη λυση και για να μην παραμείνει η γυναίκα στο δρόμο, αποφάσισαν να την φιλοξενήσουν στο Τμήμα! Όπου τελικά πέρασε τη βραδιά της...

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis