Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 18/02/2023

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα στο κέντρο Γαλήνη στον Κρουσώνα.

Ξεχωριστό κομμάτι στην πετυχημένη εκδήλωση της ομάδας του ΠΑΟΚ, ήταν οι τιμητικές διακρίσεις για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σωματείο, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Μεταξύ των ατόμων που βράβευσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ήταν και ο  διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Στέλιος Καρακούδης για την προσφορά του στην οδική ασφάλεια και για το κοινωνικό του έργο που επιτελεί για να μεταδώσει το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης.

Καρακούδης κρουσώνα

Κατά την απονομή, ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα κ. Μπουμάκης Κώστας ανάφερε :   

Τιμούμε έναν άνθρωπο, έναν Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας όχι τυχαία, ένα Αξιωματικό που πραγματικά επιτελεί ένα τεράστιο έργο στην κοινωνία του Ηρακλείου. Εγώ πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος που η Τροχαία Ηρακλείου, η Αστυνομία του Ηρακλείου, το Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου έχει έναν άνθρωπο που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να μας κάνει καλύτερους, για να μας συμβουλεψει προκειμένου να είμαστε ασφαλείς κυκλοφορώντας έξω στους δρόμους είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή μέσα από τις δράσεις του, με συνεχείς ενημερώσεις, οργώνοντας στην κυριολεξία  όλα τα σχολεία, γυμνάσια, λύκεια αλλά και οργανισμούς, συλλόγους κλπ. Ένας άνθρωπος που εγώ προσωπικά τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια και πραγματικά νιώθω μεγάλο δέος για αυτό που κάνει.”

Καρακούδης κρουσώνα

Απευθυνόμενος στον κ. Διοικητή, ο κ. Μπουμάκης ανέφερε

“ Μάλιστα για να γνωρίζετε κ. Καρακούδη, ο ΠΑΟΚ πριν από έξι χρόνια πήρε την απόφαση να διαθέσουμε την εμφάνιση μπροστά στη φανέλα μας, που για εμάς είναι ένα τεράστιο έσοδο για την ομάδα μας, με ένα λογότυπο με τη λέξη “κερδί-ΖΩ” μαζί με ένα κράνος και μία ζώνη ασφαλείας. Προσπαθούμε λοιπόν και εμείς από την μεριά μας, ως αθλητικό κομμάτι της κοινωνίας μας, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή. Βέβαια, την δική σας προσφορά δεν μπορούμε να τη φτάσουμε, γιατί είστε πρωτοπόρος, όμως νιώθω έτσι μία τεράστια ευγνωμοσύνη και εκ μέρους όλης της κοινωνίας του Κρουσώνα που προσπαθείτε να μας κάνετε να βγούμε πιο ασφαλείς στους δρόμους και να γυρίσουμε όλοι πίσω στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας.”

Ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Καρακούδης αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ κ. Ιωσήφ Σφήκα, ανέφερε με τη σειρά του τα εξής :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Κρουσώνα για αυτήν την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό σε όλους μου τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία για την καθημερινή  προσπάθεια που καταβάλλουν, διότι σε όποιο πόστο και εάν βρίσκεται κάποιος, εάν δεν έχει δυνατή ομάδα, συμμάχους και βοηθούς δεν μπορεί να καταφέρει πολλά, καθώς επίσης να το αφιερώσω και στη σύζυγό μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπες και εσύ αγαπητέ πρόεδρε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα τελευταία 3 έτη, η Τροχαία Ηρακλείου έχει ξεπεράσει τις 360 ενημερώσεις οδικής ασφάλειας σε σχολεία όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια αλλά και επισκέψεις σε συλλόγους και επιχειρήσεις. Ο σκοπός μέσα από αυτές τις δράσεις μας είναι να φτιάξουμε νέες γενιές υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων πολιτών, με σεβασμό στον ίδιο τους τον εαυτό αλλά και στους συνανθρώπους τους.

Καρακούδης κρουσώνα

Να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά πολιτών με σωστή κυκλοφοριακή συνείδηση και σωστή οδηγική κουλτούρα, αλλά και για τους μεγαλύτερους σήμερα να καταφέρουμε να τους αλλάξουμε τις λάθος συνήθειες που έχουν, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους, στάσης και συμπεριφοράς τους, προκειμένου με την αλλαγή αυτή να προστατεύσουν το πολυτιμότερο αγαθό που έχουν, την σωματικής τους ακεραιότητα και τη ζωή τους. Τα τελευταία χρόνια ιδίως στην πόλη του Ηρακλείου έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση, με όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να φορούν κράνος στις μηχανές και ζώνες ασφαλείας μέσα στα αυτοκίνητα. Όπως λέω και στους συναδέλφους μου κατά τις συγκεντρώσεις που κάνουμε στην υπηρεσία μας, είναι ασύλληπτο, όταν μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, είτε μέσω των ενημερώσεων που πραγματοποιούμε, είτε μέσω της καθημερινής μας παρουσίας έξω στους δρόμους του Ηρακλείου, να καταφέρνουμε να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των τροχαίων και των τραυματισμών. Άλλωστε μία υπηρεσία Τροχαίας, είναι ένας από τους λίγους φορείς – επαγγέλματα που  συνδέεται τόσο στενά, στο πεδίο της πρόληψης, με την προστασία του πολυτιμότερου μας αγαθού. Αποτελεί λοιπόν ασύλληπτη σκέψη και ιδέα όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μέσα από αυτό που κάνεις και προσφέρεις, σώζονται ανθρώπινες ζωές.

Θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω για την τιμητική αυτή βράβευση, να ευχηθώ ο ΠΑΟ Κρουσώνας να έχει πάντα ανοδική πορεία μέσα στα γήπεδα και τον καμαρώσουμε μία ημέρα και στη Α΄ Εθνική.”

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis