Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 12/02/2023

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε για πρώτη φορά, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 18.30 στην αίθουσα δεξιώσεων Β09 Christmas Catering, εκδήλωση με θέμα «Βραβεία Αστυνομικού Αθλητισμού Έτους 2022» καθώς και την ετήσια κοπή πίτας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και τιμήθηκαν για την επίτευξη σημαντικών αθλητικών διακρίσεων, αθλητές και αθλήτριες μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο, κατά το έτος 2022.

Επίσης ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης οικονομικής τους στήριξής τους προς το έργο μας τιμήθηκαν χορηγοί και υποστηρικτές.

Το ιδρυτικό μέλος και πρωτεργάτης ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία της ίδρυσης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υποστράτηγος (ε.α) Ιωάννης Καραπανάγος, παρουσίασε σύντομο ιστορικό της ίδρυσης της Ένωσής μας.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis