Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:44 | 12/09/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωσή μας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ψαρογιάννη Ιωάννη, τον Ταμία κ. Μπάμπαλη Εμμανουήλ και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Κουκουφίκη Σταύρο, βρέθηκε στις πλημμυροπαθείς περιοχές δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν.

Λόγω της συνεχιζόμενης δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές, η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα προϊόντα της ανθρωπιστικής βοήθειας από πόρτα σε πόρτα, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους ηλικιωμένους κλπ.

Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο κ. Παντελή Δημήτριο, τον Διευθυντή της Δ.Α. Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Αλεξάκη Μιλτιάδη, αλλά και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά Αστυνόμο Α’ Γκάγκα Δημήτριο, με τους οποίους υπήρξε άριστος συντονισμός ώστε από κοινού με ομάδες ΟΠΚΕ και λοιπές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται και επιχειρούν στην περιοχή, να διανείμουμε τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πληγέντες κατοίκους.

Η κατάσταση στις εν λόγω περιοχές όπως, ιδίοις όμμασι, διαπιστώσαμε είναι απελπιστική. Οι ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης είναι μεγάλες, άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους, ενώ τα αυτοκίνητά τους «πνίγηκαν» και αυτά στην λάσπη και αναγκάζονται να κινούνται και να μεταφέρουν είτε πεζοί είτε με ποδήλατα τρόφιμα και νερά στις οικογένειές τους. Ανυπολόγιστες επίσης είναι οι καταστροφές σε τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά και σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis