Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι
23:48 | 04/04/2023

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός οδηγού φορτηγού ότι ένας αστυνομικός και ένα ακόμη άτομο τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο. Όλα έγιναν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός και ένα ακόμα άτομο άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά από το φορτηγό που οδηγούσε ο κ. Γιώργος.

«’Ήμουν στην αριστερή λωρίδα. Έκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου» λέει ο κ. Γιώργος.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια τα πράγματα φαίνεται να αγρίεψαν καθώς ο οδηγός καταγγέλλει ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δυο άτομα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι «είναι από την Ασφάλεια». Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αυτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά, με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο» καταγγέλλει.

Αρνείται τις κατηγορίες ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε και δε λήστεψε τον οδηγό.

«Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες» λέει ο δικηγόρος του αστυνομικού, Νίκος Αλεξανδρής.

Ο αστυνομικός και ο φίλος του συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Πηγή:  in.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis