Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
16:00 | 13/07/2023

Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου στο Ηράκλειο, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης,  ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  Μιχαλης Καραμαλάκης.

Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, όπως είχε γράψει το Cretalive,  προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής".

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

΄Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους, να εργάζομαι σκληρά και να τους πετυχαίνω. Βρίσκομαι εδώ σήμερα κοιτώντας σας στα μάτια, για να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε για την επόμενη μέρα του Δήμου Ηρακλείου" σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε "Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση, ετοιμότητα και ενότητα".

Η ανακοίνωση Καραμαλάκη για την υποψηφιότητά του:

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασιών στο Δήμο Ηρακλείου ή κομματικής στήριξης , ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Eίμαι με όλους τους δημότες. Δεν κοιτάζουμε τα κομματικά πιστεύω του καθενός. Είμαστε εδώ να ενώσουμε, να συνθέσουμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας, να κάνουμε μια πόλη καλύτερη, μια πόλη σύγχρονη και σε αυτό δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε όλοι μαζί ", κατέληξε.

παρουσίαση

 

Ολόκληρη η δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου

Αγαπητές Ηρακλειώτισσες και Ηρακλειώτες,

καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Με τους περισσότερους, αν όχι με όλους, γνωριζόμαστε καθότι μας συνδέει εκτός από στενή φιλία και ένα κοινό χαρακτηριστικό, που δεν είναι άλλο από την αγάπη για την πόλη μας, για το Ηράκλειό μας.

Δραστηριοποιούμαστε, ζούμε και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες αγωνίες καθημερινά σε έναν τόπο που είμαστε υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε ζωντανό, αυθεντικό και σύγχρονο. Η περίοδος που διανύουμε επιβάλλει έναν ξεκάθαρο σχεδιασμό για τη διαμόρφωση συνθηκών για τις οποίες όλοι θα είμαστε περήφανοι. Δεν εξαιρείται κανείς απ’ αυτή την προσπάθεια που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει.

Μία προσπάθεια με επίκεντρο τον σεβασμό στους μεγαλύτερους που έζησαν το Ηράκλειο μιας άλλης εποχής και τα όνειρα της νεότερης γενιάς για μία πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τον τόπο μας τον έχουμε δανειστεί από τις προηγούμενες γενιές και οφείλουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του οράματος που σας προανέφερα είναι καθοριστικός.

Μία δημοτική αρχή που θα νοιάζεται καθημερινά για το πιο απλό αλλά και το πιο σύνθετο ζήτημα του δημότη της.

Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους, να εργάζομαι σκληρά και να τους πετυχαίνω. Βρίσκομαι εδώ σήμερα κοιτώντας σας στα μάτια για να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την επόμενη ημέρα του δήμου Ηρακλείου. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση, ετοιμότητα και ενότητα.

Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψήφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ηρακλείου. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής. Κοιτάζω στα μάτια την κάθε Ηρακλειώτισσα και τον κάθε Ηρακλειώτη και με συγκίνηση δηλώνω ότι είμαι παρών στην επόμενη ημέρα της αγαπημένης μας πόλης.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis