Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 19/03/2023

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα δυτικά προάστια, εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Όπως φαίνεται στο σχετικό οπτικό υλικό, οι τέσσερις δράστες επιβαίνουν σε δύο μηχανές μεσαίου κυβισμού. Κινούνται στην οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι.

Η εν λόγω ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου του 2023. Οι τέσσερις δράστες, οι δύο από τους δράστες συνεπιβάτες, φαίνονται να κατεβαίνουν από τις μηχανές όταν εντοπίζουν τους τρεις μαθητές να κινούνται πεζοί.

Τους ακινητοποίησαν και τους αφαιρούν τα κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια επιστρέφουν στις μηχανές που οδηγούσαν οι συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους στην Πετρούπολη και στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, ανέβαζαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους λογαριασμούς που είχαν στο Facebook βίντεο με τα επιχειρησιακά αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες, αλλά και με χρήματα που αποκόμιζαν από τη δράση τους.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν εικοσιτέσσερις ληστείες από την Ασφάλεια Πετρούπολης. Η συμμορία αυτή δρούσε από τις αρχές του 2023.

Συνελήφθη ο 19χρονος αρχηγός και δύο ανήλικοι, 17 και 16 ετών. Ο 19χρονος προφυλακίστηκε και οι δύο ανήλικοι συνεργοί του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis