Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
φοιτητής open
08:54 | 02/03/2024

Αναίτια αστυνομική βία καταγγέλλει ο 18χρονος φοιτητής ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια της πορείας για το δυστύχημα στα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 18χρονος μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μιλά στο Open για απρόκλητες συλλήψεις και τονίζει ότι δέχθηκε αναίτια βία ακόμη και όταν ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης

«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος»

«Όταν με μετακινούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να με πάνε στο περιπολικό, ο αδερφός μου παρέμενε δίπλα μου για να με στηρίζει και έτσι τον συνέλαβαν κι αυτόν», είπε ο φοιτητής και συνέχισε: «Ξαφνικά ο αστυνομικός γύρισε προς το μέρος μου και έπεσε πάνω μου, άρχισαν να με χτυπάνε, να με σπρώχνουν με τις ασπίδες μαζί με άλλους αστυνομικούς».


Δείτε ακόμα στο Policenet.gr: Φωτογραφίες - Πολύ σοβαρά κινδύνεψε η διμοιρία επιχειρησιακής ετοιμότητας (ΟΜΕΤ) της Θεσσαλονίκης!

«Με χτύπησε κουτουλιά με το κράνος του και μετά χτύπησαν το κεφάλι μου ξανά πάνω στην άσφαλτο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει τίποτα, απλά επειδή ήμουν εκεί».

«Πονάει το κεφάλι μου, πονάει ο θώρακάς μου, η μέση μου, ζαλίζομαι», είπε ο φοιτητής μέσα από το νοσοκομείο.

«Πήγαμε στην πορεία των Τεμπών να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε δικαιοσύνη για 57 ψυχές που χάθηκαν και το μόνο που αντικρίσαμε ήταν παραπάνω αδικία», σημείωσε.

Πηγή:   ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis