Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:20 | 23/01/2023

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που μπούκαρε σε σπίτια ακριβών περιοχών της Αττικής και άρπαζε κοσμήματα, αλλά και πανάκριβα ρολόγια -μεταξύ των οποίων Rolex και Bulgari- φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Τα μέλη της συμμορίας -μεταξύ των οποίων κι ένας ανήλικος 14 ετών- έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Φιλοθέης – Ψυχικού, ενώ από έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει κλοπές σε Φιλοθέη, Ψυχικό και Γλυφάδα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν -εκτός από τα ρολόγια Rolex και Bulgari- κοσμήματα, τάμπλετ, μεγάλο χρηματικό πόσο, ξένα χαρτονομίσματα και συλλεκτικές δραχμές του 1935.

Διαβάστε επίσης

 

Όπως διαπιστώθηκε, ο 14χρονος που εκτελούσε κυρίως χρέη τσιλιαδόρου, μυήθηκε στην οργάνωση από τον πατριό του, ο οποίος είχε βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr εμφανίζονται οι δύο δράστες να αποχωρούν από σπίτι των Βορείων Προαστίων, στο οποίο επιχείρησαν να εισβάλλουν. Έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη κι έτσι αποφάσισαν να τραπούν σε φυγή. Όμως, οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. που κλήθηκαν, έφτασαν σε χρόνο dt στο σημείο. Αφού πρώτα έπιασαν το 14χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου, στη συνέχεια άρχισαν να καταδιώκουν τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης.

Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό βίντεο του newsit.gr οι αστυνομικοί -παρά την αντίσταση που θα δεχτούν από τους διαρρήκτες- θα καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. Ταυτόχρονα, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά και κλοπιμαία.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis