Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
τροχονομος_intime
10:58 | 13/04/2024

Η παράκληση μιας Ελληνίδας οδηγού να μην βεβαιωθεί η παράνομη στάθμευση του οχήματός της είχε την ανάλογη… αντίδραση από το όργανο της Ελληνικής Αστυνομία το οποίο βρέθηκε στο σημείο.

Το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε για πολλοστή φορά η Ελληνική Αστυνομία, η οποία φαίνεται πως δεν έκανε τα… στραβά μάτια, ανταποκρινόμενη στην παράκληση μιας Ελληνίδας οδηγού, ωστόσο φρόντισε να αφήσει τις ευχές της.

Διαβάστε επίσης

Κατά τα φαινόμενα, η οδηγός στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας ένα σημείωμα στο παρμπρίζ με το οποίο ζητούσε από τα αρμόδια όργανα να μην βεβαιώσουν την παράβαση, καθώς εκείνη την ημέρα ή για την ακρίβεια τη νύχτα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Όταν η οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, την περίμενε μία δυσάρεστη και μία ευχάριστη έκπληξη. Η δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι όντος κάποιος αστυνομικός βρέθηκε στο σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μια κλήση.Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το τρομακτικό στην… όψη ροζ δίπτυχο δεν περιείχε μόνον τη βεβαίωση της παράβασης αλλά αποτελούσε και μια… αυτοσχέδια ευχετήρια κάρτα, πάνω στην οποία ο αστυνομικός καθαρόγραψε -χωρίς τονισμό- «Χρόνια Πολλά».

Με ανάμεικτα συναισθήματα, η οδηγός απαθανάτισε τη στιγμή την οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα το σύντομο video να γίνει αμέσως viral.

Μπορεί, λοιπόν, η οδηγός να είχε κάθε λόγο να πιστεύει ότι εκείνη την ημέρα θα μπορούσε να σταθμεύσει παράνομα το όχημά της χωρίς συνέπειες, ωστόσο, ο αστυνομικός έμεινε πιστός στο καθήκον του και βεβαίωσε μια άκρως αντικοινωνική παράβαση όπως αυτή της παράνομης στάθμευσης.

 

Πηγή:  carandmotor.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis