Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:57 | 14/05/2024

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κοζάνη κατήγγειλε ότι την έδιωξαν από το αστυνομικό τμήμα, όταν προσπάθησε να καταθέσει μήνυση για κλοπή.

Την καταγγελία παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή του MEGA "Κοινωνία Ώρα MEGA"

Διαβάστε επίσης

Η γυναίκα υποστηρίζει πως κατέφυγε σε αστυνομικό τμήμα   προκειμένου να καταγγείλει ότι κλέβουν τα σίδερα που έχει τοποθετήσει στο χωράφι της, με τους αστυνομικούς να τη διώχνουν, λέγοντας πως «δεν θα ασχοληθούμε μαζί σου». 

 

«Κινδυνεύει η ζωή μου»

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει “είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση”. Του λέω εγώ “η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;” και μετά μου λέει “δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας”. Του είπα “ήρθα για μήνυση για κλοπή” και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανιψιός μου, δε θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή», επεσήμανε η γυναίκα, μιλώντας στο MEGA.

Από την πλευρά του ο ανιψιός της εξήγησε ότι στο χωριό ζει μια ομάδα τοξικομανών που σπέρνει τον φόβο. «Υπάρχουν και μηνύσεις. Έρχονταν αυτοί και χτυπήσουν παράθυρα. Στο παρελθόν την είχαν χτυπήσει. Η Ασφάλεια δεν έκανε βαλλιστική πέρυσι που την πυροβολούσαν, εκκρεμεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που το έκαναν απειλή, και την έχουν στείλει στο νοσοκομείο με φωτογραφίες», επεσήμανε ο ανιψιός της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis