Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εορδαιασ
12:28 | 29/04/2024

«Αντίο» είπε ο Εορδαϊκός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από τον Αστέρα Πετριτή με 1-2 και παρότι έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Μετά τη λήξη του αγώνα, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι των γηπεδούχων προπηλάκισαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος «φυγαδεύτηκε» από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία ανδρών της ΟΠΚΕ.

Δείτε βίντεο:

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ζάκυνθος κέρδισε εύκολα το Βατανιακό με το εντυπωσιακό 6-0, η Καστοριά ηττήθηκε από τον Σβορώνο με 0-4, η Θύελλα Κατσικά κέρδισε τον Αστέρα Σταυρού με 3-0, ο Θεσπρωτός «πέρασε» από τη Λευκίμμη με 3-1 και παρέμεινε στην κατηγορία, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κέρδισε το Κιλελέρ με 2-0 και ανέβηκε στη Super League 2.

Η Αναγέννηση Άρτας έφυγε με το «διπλό» από την Κατερίνη κερδίζοντας τον Πιερικό με 2-1, τα Τρίκαλα πήραν ξεκούραστα τους τρείς βαθμούς της νίκης άνευ αγώνα καθώς ο Μαγνησιακός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, όπως και η Νέα Αρτάκη καθώς η ομάδα του Π.Ο. Φήκης έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Πηγή:   thestival.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis