Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 23/02/2023

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής απομάκρυναν με ασφάλεια, οδηγό φλεγόμενου οχήματος, ρισκάρωντας τη ζωή τους, προκειμένου να βοηθήσουν Πολίτη που κινδύνευε.

 Ο Προέδρος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής κ. Θωμάς Μπόζιαρης αναφέρει:

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο περιστατικό και να δώσω τα συγχαρητήρια και τα εύσημα στους συναδέλφους μου για τα γρήγορα αντανακλαστικα που επέδειξαν, για την Αυτοθυσία, για τις άμεσες ενέργειές και την Ταχύτητα με την οποία ενήργησαν, έτσι ώστε να σώσουν τον οδηγό του φλεγόμενου οχήματος."

Ξημερώματα Πέμπτης την 14/2 , αστυνομικοί του ΤΔΜ ενώ εκτελουσαν εποχούμενη περιπολία κατά τις ώρες 22:00-06:00, εντόπισαν περί την 04:50 φλεγόμενο όχημα πάνω στη γέφυρα της Π. Ράλλη, το οποίο όπως διαπίστωσαν είχε προηγουμένως ξεφύγει της πορείας του και είχε προσκρούσει στα προστατευτικα και σε μια κολώνα και ενημέρωσαν άμεσα το ΚΑΔ.

Πλησιάζοντας το φλεγόμενο όχημα, είδαν μέσα από καπνούς στη θέση του οδηγού άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, εγκλωβισμενο, δεμένο με τη ζώνη, με αστραπιαίες κινήσεις, απεγκλωβησαν το άτομο, κυριολεκτικά σέρνοντας τον (δεν είχε τις αισθήσεις του) πίσω από το περιπολικό, μακρυά από το φλεγόμενο όχημα.

Του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και το άτομο συνήλθε σε λίγα λεπτά.

Οι Αστυνομικοί επικοινώνησαν τις επόμενες με τον νεαρό άντρα για να ρωτήσουν για τη κατάσταση της υγείας του, ο οποίος τους ευχαρίστησε μέσα από τη καρδιά του.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός άντρας είναι καλά στην υγεία με μερικά κατάγματα.

Οι συνάδελφοι μου ενήργησαν με Αυτοθυσία και με Ταχύτητα, χωρίς να υπολογίζουν ότι και οι ίδιοι διετρεχαν άμεσο κίνδυνο.

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί έδειξαν ότι βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο, δίπλα στον Πολίτη, πιστοί στο καθήκον τους, προσφέροντας ασφάλεια σε Όλους.

Συγχαρητήρια Μάξιμε, Συγχαρητήρια Νίκο.!!!!!

bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis