Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 02/12/2021

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενοχλημένος κατήγγειλε τον υβριστικό χαρακτηριστισμό Βουλευτή της Ν.Δ και αποχώρησε από το τηλεοπτικό πάνελ

«Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας», ανέφερε καταγγελτικά προς τους παρουσιαστές της εκπομπής και αποχώρησε από το πανελ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» το πρωί της Τετάρτης (01/12), ο βουλευτής της Ν.Δ Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε σε «μπάτσους» για τους αστυνομικούς. Προσκεκλημένος στην ίδια εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (02/12) ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, διαμαρτυρήθηκε και προς τους δημοσιογράφους παρουσιαστές οι οποία δεν αντέδρασαν προς το Βουλευτή του Κυβερνώντος Κόμματος.

«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο «μπάτσους» χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή του;» τόνισε ο Γρηγόρης Γερακαράκος με το δημοσιογράφο- παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να επιχειρεί να ερμηνεύσει την υβριστική δικτύωση για το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, στον αέρα της εκπομπής ωστόσο, καθώς ανέφερε ότι δεν είχε κυριολεκτική έννοια σημειώνοντας ότι ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι αναφέρονται στους αστυνομικούς με αυτό τον όρο .

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση με αναφορά στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού στους ένστολους, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, αποχώρησε από το τηλεοπτικό πάνελ, αναφέροντας εμφατικά, «Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας», με τους παρουσιαστές να αποδίδουν «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια» στην αποχώρησή του Γρηγόρη Γερακαράκου.

Πηγή:  nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis