Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 22/05/2023

Με πλάτος μόνο 18 mm, το Pico είναι το λεπτότερο ημιαυτόματο πιστόλι απόκρυψης διαμετρήματος .380 στην αγορά, καθιστώντας το καλύτερο στην κατηγορία του για κρυφή μεταφορά και αυτοάμυνα.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ελαφρύ, μικρό και κρυφό, προσφέρει εύκολη χρήση, ρυθμιζόμενα σκοπευτικά, έναν εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό χαμηλής ανάκρουσης και ένα σκληρό, ανθεκτικό φινίρισμα που με σωστή φροντίδα θα σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διαβάστε επίσης

 

Άνετο στην μεταφορά και πρωτοποριακό στην απόκρυψη.

Ζυγίζοντας μόλις 326 γραμμάρια  χωρίς γεμιστήρα, αυτό το πιστόλι διπλής δράσης (DAO) είναι άνετο και διακριτικό κατά την μεταφορά. Το επίπεδο προφίλ της Pico χωρίς γραμμές στο κλείστρο  το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά στην τσέπη ,ενώ οι λείες πλευρές και τα χειριστήρια του το καθιστούν ιδανικό και για το εσωτερικό της ζώνης της μέσης. Εξαιρετική ανθεκτική κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα / πολυμερούς υλικού που είναι τρομερά ανθεκτικό στον ιδρώτα. Θα εξαφανιστεί κυριολεκτικά ακόμη και σε ένα μικρό πορτοφόλι..

 

Χαμηλή ανάκρουση και αξιοπιστία.

Το Pico την χαμηλότερη ανάκρουση στην αγορά πράγμα που κάνει την ανάκτηση μετά από κάθε πυροβολισμό στον στόχο πολύ εύκολη. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά επίσης την τροφοδοσία απόλυτα αξιόπιστη στο διαμέτρημα .380. Αυτό σημαίνει ότι όταν το χρειάζεστε για κρυφή μεταφορά για οπλοφορία, το Pico έχει την ποιότητα που περιμένετε από ένα Beretta.

 

Εύκολο στην συναρμολόγηση

Το Pico είναι σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στην συναρμολόγηση –αποσυναρμολόγηση. Το πλαίσιο είναι σπονδυλωτό που σημαίνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη Διατίθεται με θήκη (τσαντάκι) και δύο γεμιστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα 6 + 1 φυσιγγίων.

Διαθέτει ρυθμιζόμενα σκοπευτικά που μπορούν να αλλαχθούν γρήγορα χωρίς την συμβολή οπλουργού.

Προσφέρει επίσης αμφιδέξιο μοχλό απελευθέρωσης γεμιστήρα καθώς και μοχλό χαμηλού προφίλ για αγκίστρωση του κλείστρου προς τα πίσω. Το Pico κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και φέρνει όλη την αξιοπιστία και την ποιότητα της Beretta ως ηγέτης μιας νέας γενιάς πυροβόλων όπλων κρυφής μεταφοράς.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis