Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
4058678_intime
14:19 | 01/06/2024

"Βαθμολογίο - Μισθολόγιο

Ο εκφυλισμός της Αστυνομίκης ιεραρχίας που συνεχίζεται από τις δεκάδες στρεβλώσεις του βαθμολογιου - μισθολογίου έχει φτάσει στα όρια του.

Διαβάστε επίσης


Οι στρεβλώσεις δεκάδες.

 Αστυνομικοί διαφορετικών προελεύσεων με εκπαίδευση από δύο μήνες ως τέσσερα χρόνια, από Συνοριακόυς Φυλακές Ορισμένου Χρόνου (ΣΦΟΧ) αστυνομικοί σε ομηρία δηλαδή , Ειδικούς Φρουρούς, Αστυφύλακες των Πανελλαδικών έως τους Αξιωματικούς της ΣΑΕΑ.

Οικονομικά κατηγορίες Α Β Γ Δ όπου με παράνομο τρόπο εντάχθηκαν πολλές από τις κατηγορίες αυτές π.χ οι  κάτοχοι πτυχίων ή οι Αστυφύλακες των πανελλαδικών που ενώ εισέρχονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καταγράφηκαν ως Β  η Γ κατηγορία προσωπικού με την λογική ότι δεν ανοίκουν στην κατηγορία Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!

Βαθμολογικά το απόλυτο χάος. Βαθμοί χωρίς καμία υπόσταση και σχολές φαντάσματα.

Υπαξιωματικοί και Αξιωματικοί τριών ή τεσσάρων κατηγοριών αλλά και αναχρονιστικες σχολές φάντασματα όπως η ΤΕΜΑ που ενώ έχουν ακριβώς το ίδιο πρότυπο λειτουργίας όπως η παλαιότερη Αρχιφυλάκων διατηρούνται μόνο για ψηφοθηρια των συνδικαλιστών.

Αποτελέσμα εσωτερικές κόντρες, έριδες, αναξιοκρατία άνιση μεταχείριση εργαζομένων και τέλος απογοήτευση απαξίωση και εκφυλισμός.
Αν δεν ντρέπονται όσοι έχουν την ευθύνη για την κατάσταση αυτή, ίσως πρέπει να ανησυχούν όσοι έχουν την ευθύνη του σώματος.

κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, κ Αρχηγέ σπάστε το απόστημα και επαναφέρετε την κανονικότητα στο σώμα. "

Η ανωτέρω επιστολή εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis