Σε έφοδο που έκανε χθες το βράδυ στην οδό Vandepeerboom στο Μόλενμπεκ η βελγική Αστυνομία ανακάλυψε πιθανή γιάφκα των τρομοκρατών γεμάτη όπλα.
Εικόνα
14:14 | 21/11/2015
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα La Capitale υπήρχαν όπλα στο διαμέρισμα που έγινε η έφοδος. Η αστυνομία λίγο πριν δήλωσε ότι έγινε μια σύλληψη αλλά ότι στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν εκρηκτικά, διαψεύδοντας τις πληροφορίες για εύρεση χημικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών.
Τα ξένα Μέσα εικάζουν πως εξαιτίας αυτής της ανακάλυψης οι Βρυξέλλες έχουν κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση συναγερμού, κλείνοντας το Μετρό και ζητώντας από το κοινό να αποφεύγει σημεία συνωστισμού.
Η κυβέρνηση ζήτησε επίσης από τους δημάρχους να ακυρώσουν συγκεντρώσεις, ποδοσφαιρικούς αγώνες και παραστάσεις.
Περιπολίες γίνονται από το στρατό και την αστυνομία.