Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:38 | 05/09/2023

Νέες εξελίξεις προέκυψαν για την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Νίκος Καρανικόλας, ο αριθμός των δοκίμων που θα φοιτήσουν στο Τ.Δ.Α. ανεβαίνει στους 300.
 

Διαβάστε επίσης

Eιδικότερα, στην συνάντηση που είχαν ο κ. Καρανικόλας και ο Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, μαζί το προσωπικό της Σχολής, τους δύο υπεύθυνους στρατηγούς και τους εργαζόμενους στο έργο που γίνεται αυτή την στιγμή στα κτίρια της σχολής, προέκυψαν και άλλες θετικές ειδήσεις για τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, αυξάνεται ο αριθμός των φοιτητών που θα εισαχθούν φέτος στην σχολή σε 300. Οι ανάγκες είναι πολλές και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να φτάσουν στον μέγιστο αριθμό.

 

Οι εργασίες προχωράνε εντός του χρονοδιαγράμματος, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένα τεράστιο έργο υψηλών προδιαγραφών μέσα σε διάστημα 4 μηνών.
 

Σε δηλώσεις του ο κ. Καρανικόλας τόνισε τα εξής:

«Στόχος είναι, να γίνει η αστυνομική σχολή Νάουσας ένα πρότυπο σχολής για όλη την χώρα. Αποδεικνύεται ακόμα μία φορά περίτρανα, ότι όταν οι μηχανές του Δήμου παίρνουν ξανά μπροστά, μόνο θετικές ειδήσεις μπορούμε να περιμένουμε.

Στην οπτική της διοίκησης μας, η έλευση της σχολής στην Νάουσα είναι η πλέον θετική είδηση της περιόδου για την Ημαθία. Τα οφέλη θα είναι τεράστια για τον τόπο μας. Είναι λοιπόν αληθεια, μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε ξανά φοιτητές στην Ημαθία».

Πηγή:  veriotis.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis