Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 01/04/2024

Ένα κόργκι είναι ο πιο δημοφιλής αστυνομικός της Κίνας, κάνοντας θραύση στα social media με τα κοντά του ποδαράκια και το πλατύ του χαμόγελο!

 

Διαβάστε επίσης

Ξετρελάθηκαν μαζί του οι Κινέζοι
Ο Φουζάι, που το όνομά του σημαίνει «τυχερό αγόρι», είναι αστυνομικός σκύλος στο Weifang, μια πόλη στην ανατολική επαρχία Shandong. Το ένστολο σκυλάκι έκανε το ντεμπούτο του σε μια εκδήλωση ανοιχτής ημέρας που διοργάνωσε η αστυνομία νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρει το CNN.

Αμέσως έγινε φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα βίντεο του Φουζάι να έχει προβληθεί περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια φορές στην κινεζική πλατφόρμα Weibo, ενώ ένα σχετικό hashtag έχει προβληθεί σχεδόν 16 εκατομμύρια φορές.

Ο Φουζάι άρχισε να προπονείται σε ηλικία δύο μηνών και τώρα, στους έξι μήνες, ξεπερνά σε ικανότητες πολλούς από τους συνομήλικους τετράποδους φίλους συναδέρφους του, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης

Ο Φουζάι (Weifang public security bureau/Douyin)

Ο Φουζάι (Weifang public security bureau/Douyin)

Η τοπική αστυνομία δημοσιεύει συχνά βίντεο με την εκπαίδευση των αστυνομικών σκύλων. Σε κάποια από αυτά φαίνεται ο Φουζάι να κάνει ασκήσεις, όπως το να εντοπίζει κροτίδες κάτω από ένα αυτοκίνητο, με τους χρήστες να «λιώνουν» από θαυμασμό.

«Η ισχυρή προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον, η αναισθησία του, η επιθυμία του να κατέχει αντικείμενα και η προτίμησή του στο φαγητό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για την εκπαίδευσή μας», δήλωσε ο Wang Yanan, επικεφαλής της βάσης αστυνομικών σκύλων της Weifang, στην κρατική εφημερίδα China Daily.

Ο Φουζάι (Weifang public security bureau/Douyin)

Ο Φουζάι (Weifang public security bureau/Douyin)

Πλεονέκτημα τα κοντά του πόδια 

Τα κοντά του πόδια του δίνουν επίσης ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων σκύλων σε έρευνες στενών χώρων.

«Τα αστυνομικά σκυλιά δεν είναι μόνο χαριτωμένα, οι εκπαιδευτές έχουν κάνει πολλή δουλειά και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τα εκπαιδεύσουν ώστε να είναι επαγγελματίες», σημείωσε ο Wang.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis