Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 19/03/2023

Αυτός είναι ο 36χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας που έλαβε χώρα στην Ξάνθη, τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Μαρτίου. Μπήκε μαζί με τους δυο γιους του και τον γαμπρό του στο σπίτι ενός 46χρονου συγχωριανού του στο χωριό Δροσερό και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με 5 σφαίρες μπροστά στα μάτια της γυναίκας του θύματος, του γιου του και των τεσσάρων εγγονιών του. Αφορμή ένα προξενιό με μια 15χρονη που χάλασε.

Ξάνθη: 36χρονος σκότωσε άνδρα και ανέβασε βίντεο στο TikTok πριν παραδοθεί

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 36χρονος δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο 36χρονος άνδρα, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο στο Δροσερό Ξάνθης, ανέβασε βίντεο στο TikTok και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές. Στο βίντεο, αρχικά, φαίνεται να εξηγεί τους λόγους "τιμής" για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια του οπτικού υλικού καταγράφεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης μετέβη στο σπίτι του θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 45χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

Το 45χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου κατέληξε στις 4:30 ξημερώματα κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θύτης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για "παράδοση" της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, προξενιό που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος, το οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την πρόσφατη σύλληψή του από την Αστυνομία για όπλα και ναρκωτικά.

"Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους", ακούγεται στο βίντεο να απειλεί στα τουρκικά ο καθ' ομολογία δράστης.

Να σημειώσουμε ότι η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος.

thetoc.gr

Δείτε το βίντεο:

@bengaloimit

 

♬ orijinal ses - 👑•● BENGALO İMİT● •👑

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis