Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:39 | 20/05/2024

Αναστάτωση και μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και ΕΚΑΒ προκάλεσε οδηγός ΙΧ στην οδό Πιερίων στη Βέροια, όταν έπεσε με το όχημά του σε αντλία βενζινάδικου με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία φωτιάς και ο ίδιος να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά. 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου 2024. Ο οδηγός του ΙΧ κινούμενος προς το κέντρο της Βέροιας αντί να πάρει την ήπια στροφή προς δεξιά, συνέχισε την πορεία του οχήματος ευθεία και καρφώθηκε στην αντλία. Μάλιστα, από την πρόκρουση παρέσυρε ένα από τα συστήματα ασφαλείας, τον ογκώδη πυροσβεστήρα που υπάρχει εκεί σε περίπτωση πυρκαγιάς, ο οποίος έπεσε σε παραδίπλα σταθμευμένο όχημα. 

Διαβάστε επίσης

Άμεσα επενέβη η Πυροσβεστική και η αστυνομία, η οποία έκλεισε τον δρόμο, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, παρά τις ζημιές στο βενζινάδικο από την πρόσκρουση. O οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση, ωστόσο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο InVeria.gr ότι το συγκεκριμένο όχημα τον είχε "κολλήσει" σε κοντινή απόσταση από τα φανάρια της οδού Πιερίων και όταν έφτασαν στο σημείο είδε ξαφνικά από τον καθρέφτη το όχημα να πέφτει στο βενζινάδικο και να ξεσπά φωτιά. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

inveria.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis