Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
21:54 | 03/06/2024

Την περιουσιακή κατάστασή του παρουσίασε σήμερα Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου για να βρει τρόπο κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ. «Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα.» τόνισε.

Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα:

Στ. Κασσελάκης: Παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του – Στέλνω στο Μαξίμου excel με τα εισοδήματά μου και καλώ τον Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος» συμπλήρωσε.

Στ. Κασσελάκης: Παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του – Στέλνω στο Μαξίμου excel με τα εισοδήματά μου και καλώ τον Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο

«Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου», ανέφερε.

«Δεν ήμουν έτοιμος όταν κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκα στη μάχη με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή. Εσείς με φτιάξατε, είμαι σάρκα από τη σάρκα σας», τόνισε αρχικά στην ομιλία του.

Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για fake news  και επικαλέστηκε το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από την ΝΔ θα πηγαίναμε, εξήγησε στη συνέχεια και κάλεσε τους πολίτες να πουν «αλαζονεία τέλος» στις ευρωεκλογές.

«Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιδειξιομανία. Δε γεννήθηκα πλούσιος».

«Καλώ τον Πρωθυπουργό να βρει τρόπο να δείξει κι εκείνος το Πόθεν Έσχες του», είπε.

«Κανένας σε αυτό το σάπιο σύστημα δεν τους ρωτάει πόθεν; Οι λύκοι κατηγορούν το πρόβατο» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης, για να συμπληρώσει πως «καμιά φορά το δίκαιο νικάει». Αναρωτήθηκε πώς θα αλλάξει κάτι στην Ελλάδα αν δεν ρωτάμε «πόθεν» σε αυτούς που κυβερνούν.

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis