Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ruger Security-380
16:14 | 26/12/2022

Η Sturm, Ruger & Company, Inc. είναι περήφανη που παρουσιάζει τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια πιστολιών Lite Rack, το Ruger Security-380. Το Security-380 σε διαμέτρημα .380 Auto, είναι πλήρως εξοπλισμένο με ιδανικό μέγεθος για κεκαλυμμένη οπλοφορία και μέτρια τιμή.

Το αμερικανικής κατασκευής Security-380 είναι κατασκευασμένο γύρω από ένα άκαμπτο, επεξεργασμένο με μηχανική ακρίβεια σασί από ανοδιωμένο αλουμίνιο με σκληρή επίστρωση με ράγες πλήρους μήκους και διαθέτει μπλε ολισθητήρα και κάννη από κράμα χάλυβα. Ο ελαφρύς ολισθητήρας διαθέτει μια κάθετη προεξοχή στο πίσω σκοπευτικό από χάλυβα και ένα φωτεινό μπροστινό σκοπευτικό οπτικών ινών για γρήγορη στόχευση.

Διαβάστε επίσης

Σχεδιασμένο για νέους σκοπευτές, όσους δυσκολεύονται με τους παραδοσιακούς ολισθητήρες και όσους θέλουν να απολαύσουν μια μέρα στο σκοπευτήριο, το σύστημα Lite Rack περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες χαρακιές όπλισης, και ένα ελαφρύτερο επανατακτικό ελατήριο για να εξασφαλίσει εύκολο χειρισμό του ολισθητήρα.

Εικόνα
ruger

Σε αντίθεση με πολλά micro-compact πιστόλια σε διαμέτρημα .380, αυτή η νέα προσφορά διαθέτει γεμιστήρα 10 φυσιγγίων. Ορισμένα μοντέλα του Security-380 συνοδεύονται επίσης από έναν εκτεταμένο γεμιστήρα 15 φυσιγγίων που επεκτείνει τη λαβή για ασφαλές και άνετο κράτημα. Η ανάγλυφη λαβή γεμίζει το χέρι και βοηθά στην καλύτερη κατανομή της ανάκρουσης από ένα στενό πιστόλι μονής στοίβας.

Το Security-380 συνδυάζει το ασφαλές, αξιόπιστο και αποδεδειγμένο σύστημα ελέγχου βολής Secure Action της Ruger με μια ποικιλία χαρακτηριστικών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης ασφάλειας σκανδάλης, της εξωτερικής χειροκίνητης ασφάλειας, της ουδέτερα ισορροπημένης σχαστηρίας και σύστημα που αποτρέπει την επαφή της σφύρας με τον επικρουστήρα, εκτός εάν τραβηχτεί η σκανδάλη. Η σκανδάλη έχει σύντομο, ομαλό βάρος πίεσης, καθαρό σπάσιμο και θετική επαναφορά.

Το ολοκαίνουργιο πιστόλι Security-380 Lite Rack είναι σχεδιασμένο για ώρες προπόνησης στο πεδίο με ελάχιστη κούραση. Ο συνδυασμός εύχρηστων χαρακτηριστικών και μειωμένης ανάκρουσης θα βοηθήσει τους σκοπευτές που είναι ευαίσθητοι στην ανάκρουση να αποκτήσουν ικανότητα και αυτοπεποίθηση στο σκοπευτήριο, ενώ το ελαφρύ και συμπαγές του μέγεθος το καθιστά άνετο για μεταφορά όλη την ημέρα. Το Security-380 βασίζεται στην αξιόπιστη πλατφόρμα Ruger Security-9 και είναι συμβατό με τις περισσότερες ίδιες θήκες, φακούς, λέιζερ και αξεσουάρ που διατίθενται στο ShopRuger.com.

Πηγή: guns-gr.blogspot.com

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis