Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
berreta
18:50 | 17/05/2023

Η Beretta επαναφέρει το κλασικό .380 με άνεση και στυλ. Το 80X Cheetah επαναπροσδιορίζει τη θρυλική πλατφόρμα, με νέα κομψή σχεδίαση και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Εργονομικά επανασχεδιασμένο για μοντέρνα μεταφορά, το 80X Cheetah περιλαμβάνει μικρότερο προφίλ λαβής σε στυλ Vertec, τη σκανδάλη διπλής/μονής ενεργείας X-treme S, σκελετοποιημένη σφύρα, χωρητικότητα 13+1 φυσίγγια και είναι έτοιμο για οπτικά μέσα από τη συσκευασία.

Η Beretta γνωρίζει τη σημασία της εκπαίδευσης κατά την μεταφορά και έχει φτιάξει ένα όπλο που είναι πραγματικά άνετο στη κεκαλυμμένη μεταφορά και ευχάριστο στη βολή. Με έναν πιο εύκολο στην όπλιση ολισθητήρα, ελαφριά ανάκρουση από τον συντονισμό του βάρους του ολισθητήρα, τους ρυθμούς ελατηρίων και το διαμέτρημα .380, το 80X Cheetah έχει σχεδιαστεί με βελτιωμένη εφαρμογή και στυλ για αυξημένη ταχύτητα και έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, το 80X Cheetah διατίθεται σε μια κορυφαία γκάμα επιλογών χρωμάτων με περιορισμένες εκδόσεις πολλαπλών τόνων και κορυφαία φινιρίσματα στην αγορά. Και όπως λέει η Beretta "Πριν το κάνουμε το πιο άνετο και ελεγχόμενο πιστόλι, το κάναμε Beretta".

Στα χαρακτηριστικά του πιστολιού περιλαμβάνονται: ολισθητήρας με υποδοχή για εναλλάξιμα σκοπευτικά για τη βελτίωση της ακρίβειας και της ταχύτητας απόκτησης στόχου. Λαβή Vertec με ασφάλεια στερεωμένη στο πλαίσιο και ράγα Picatinny. Επιτρέπει ένα πιο συμπαγές προφίλ για κρυφή μεταφορά. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό μιας ράγας Picatinny δίνει τη δυνατότητα για φακούς που τοποθετούνται σε όπλα και άλλα αξεσουάρ τοποθετημένα σε Picatinny. Χωρητικότητα 13 φυσιγγίων, συμπαγές μέγεθος και βελτιστοποιημένη εργονομία για κεκαλυμμένη μεταφορά. Μια σκελετοποιημένη σφύρα με επίστρωση DLC εσωτερικά όπως και άλλα απάρτια για γρήγορη και ομαλή λειτουργία.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis