Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 19/03/2024

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων τέσσερις Έλληνες (25χρονη, 25χρονος, 54χρονος και 21χρονη) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ' εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης

Η 25χρονη "εγκέφαλος" του κυκλώματος συνελήφθη επιπρόσθετα και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

Αυτή είναι η 25χρονη "αρχηγός" που εξέδιδε επτά ανήλικες - Οι συνομιλίες στο Instagram για ερωτική συνεύρεση

Η δράση της 25χρονης αρχηγού

Η 25χρονη, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια, τις "διευκόλυνε" στην εύρεση "πελατών" για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τες στην πορνεία και λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη από τη δραστηριότητα αυτή.

Συγκεκριμένα, κέρδιζε συνήθως από 50 και μέχρι 100 ευρώ, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

25χρονη κυκλωμα

Επίσης, κάποιοι από τους "πελάτες", οι οποίοι συνευρίσκονταν με συγκεκριμένες κοπέλες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση.

25χρονη κυκλωμα

Η αδερφή της μίας ανήλικης ξεσκέπασε το κύκλωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή μίας εκ των ανήλικων κοριτσιών που είχαν πέσει θύμα του κυκλώματος, είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά λόγω των συνεχών βραδινών εξόδων της ανήλικης και μετά από έλεγχο στο κινητό της, διαπίστωσε συνομιλίες στο Instagram με άνδρα που της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

Επίσης, κατονόμασε την 25χρονη, ως το πρόσωπο, που εκτός των άλλων, την έχει εξωθήσει στην πορνεία και συγκεκριμένα την έχει οδηγήσει σε άλλο άνδρα στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες κοπέλες για να τις βλέπει γυμνές.

Η αδερφή της ανήλικης παρέδωσε μάλιστα και screenshots σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες για να αποδείξει τις καταγγελίες της.

25χρονη κυκλωμα

Ο ρόλος του ταξιτζή

Όσον αφορά στους υπόλοιπους συλληφθέντες, δύο από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, είναι ταξιτζής.

Τέλος, η 21χρονη που συνελήφθη προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Επίσης, κάποιοι από τους "πελάτες", οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis