Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 01/01/2024

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση. Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 20024.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Ήταν από γραφείο εταιρείας ασφαλείας και αφορούσε ενεργοποίηση συστήματος συναγερμού σε φαρμακείο, στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη.

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:05. Πολίτης ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων ότι ΙΧ αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Σουρωτής.

Το πρώτο συμβάν στο οποίο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το 2024 αφορούσε ένα 6χρονο αγόρι το οποίο είχε πυρετικούς σπασμούς. Η κλήση έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 12. Το ανήλικο παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis