Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αυτά είναι τα νέα αστυνομικά μπαλώματα που φορούν οι αστυνομικοί της Αγγλίας στις στολές τους και είναι για καλό σκοπό!
15:39 | 09/04/2024

Το Αστυνομικό Τμήμα της κομητείας Έσσεξ στην ανατολική Αγγλία συμμετέχει σε ένα Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό σε συνεργασία με το Ίδρυμα για τον Αυτισμό Doug Flutie Jr. 

Ο Απρίλιος θεωρείται επίσημα ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Από την 1η Απριλίου, το Αστυνομικό Τμήμα του Έσσεξ πουλά και φοράει αστυνομικά μπαλώματα με σχέδιο αποδοχής του αυτισμού. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των μπαλωμάτων θα διατεθούν για τα προγράμματα του Ιδρύματος Flutie, τα οποία επικεντρώνονται στη διατήρηση της προστασίας των ατόμων με διαταραχή αυτιστικού φάσματος εντός των κοινοτήτων τους.

Διαβάστε επίσης

Φορώντας και πουλώντας αυτά τα μπαλώματα, το τμήμα ελπίζει να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αποδοχή και την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό στην κοινότητα, προκειμένου να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Στόχος του Τμήματος είναι να συγκεντρώσει τουλάχιστον 1.000 δολάρια. Τα patches - μπαλώματα κοστίζουν 10 $ το καθένα και υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμος για αγορά. Μόλις αγοραστούν, τα μπαλώματα μπορούν να παραληφθούν από το αστυνομικό τμήμα του Έσσεξ. 

«Το αστυνομικό τμήμα του Έσσεξ είναι περήφανο που συνεργάζεται με το Ίδρυμα Doug Flutie», δήλωσε ο Αρχηγός Φράνσις.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis