Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
stegosaurus
16:56 | 13/05/2024

Με την στολή CHIMERA η MilTec® "αλλάζει πίστα" στην κατηγορία. Τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και οι ενσωματωμένες καινοτομίες υπερτερούν κάθε άλλης, καθιστώντας την "εκτός ανταγωνισμού". Τι να πρωτοαναλύσει κανείς;



Α) Παντελόνι: Τα σημεία "ακορντεόν" σε μέση, γόνατα και καβάλο διασφαλίζουν απόλυτη άνεση κατά την χρήση και την αποφυγή τριβών και της ανάγκης "διόρθωσης". Οι ενσωματωμένες, μαλακές, αντιολισθητικές επιγονατίδες προστατεύουν χωρίς να εμποδίζουν, ενώ ρυθμίζουν ακριβώς στην ανατομία καθενός.

Εικόνα
stegosaurus

Οι τσέπες με φερμουάρ ασφαλίζουν απόλυτα τα υλικά ενώ οι μηρού είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην εμποδίζουν. Στις κνήμες η σφράγιση εξασφαλίζει την συνέχεια με τις μπότες και τις καθιστά "γκέτες", ενώ η μέση ξεπερνάει την ζώνη και ρυθμίζει με velcro για άριστη εφαρμογή.

Εικόνα
stegosaurus



Β) Χιτώνιο και χιτώνιο μάχης: 2 διαφορετικές επιλογές για τον κορμό θα καλύψουν και τους απαιτητικότερους. Για όσους φορούν συνέχεια (όπως επιβάλλεται) αλεξίσφαιρο ή φορέα και επιχειρούν σε θερμότερα κλίματα το χιτώνια μάχης CHIMERA της MilTec® παρέχει όλη την απαιτούμενη ασφάλεια σε ώμους και μανίκια (και πολύ παραπάνω όπως εξηγούμε) συν το

δροσερότερο κορμό από μαλακό, διαπνέον υλικό που εξασφαλίζει την μέγιστη "δροσιά" και την ταχύτερη απομάκρυνση υγρασίας (πάντα συνδυαζόμενο με καλούς φορείς με spacer υλικό ή τους STEGOcarrier που διαθέτουν ειδικά μαξιλάρια).

Εικόνα
stegosaurus

Για όσους επιμένουν σε ενιαίο υλικό μανικιών και κορμού ή επιχειρούν σε ψυχρότερες συνθήκες το χιτώνια CHIMERA της MilTec® διαθέτει επιπλέον τσέπες ειδικού τύπου στον κορμό Και οι δυο λύσεις κορμού διαθέτουν ενισχύσεις με αφρό EVA στους ώμους ώστε να ελαχιστοποιούν την καταπόνηση από τον φόρτο του αλεξίσφαιρου σε πολύωρη χρήση (όσοι τα φοράνε κατανοούν τι λέμε) και εκτεταμένη προστασία κατά κρούσεων σε αγκώνες και πήχη. Όλα τα προστατευτικά διαθέτουν και αντιολισθητική επεξεργασία που θα εκτιμήσουν οι γνώστες.

Εικόνα
stegosaurus

Τόσο τα μανίκια όσο και ο λαιμός (ψηλός για προστασία από συνθήκες και αορτήρες) σφραγίζουν. Τσέπες στα μανίκια με αυτόδετη ταινία για σήματα θα φανούν χρήσιμες σε όλους.



Τα ρούχα και τα υποδήματα CHIMERA της MilTec® καθώς και πολλές άλλες λύσεις ιματισμού και υπόδησης (και όχι μόνο) θα βρείτε στον ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟ(www.stegosaurus.gr/?ref=27021) και ειδικότερα στα:

https://www.stegosaurus.gr/product/xtn-chimera-miltec/?ref=27021 ,

https://www.stegosaurus.gr/product/chtn-mxs-chimera-mltc/?ref=27021 και

https://www.stegosaurus.gr/product/pntln-chimera-miltec/?ref=27021)

σε προνομιακές τιμές και σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις, ακόμη και ΧΩΡΙΣ πιστωτική (μέσω KLARNA, διεθνούς Χ/Π οργανισμού).

stegosaurus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis