Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικο
21:14 | 07/04/2023

Ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΑΞΙΑ Α/Υ  ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος, τοποθετείται στο policenet.gr και στην Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη για το ζήτημα του αστυνομικού που πυροβόλησε στον αέρα στην Πατησίων, αφού η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η τοποθέτηση της ΠΟΑΞΙΑ για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Πατησίων την Τετάρτη 5/4 όπου ο συνάδελφος πυροβόλησε για να αμυνθεί είναι ξεκάθαρη: «Βρισκόμαστε δίπλα στον συνάδελφο.»

Διαβάστε επίσης

Και συμπλήρωσε πως πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο.

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να είναι πάντοτε το εξιλαστήριο θύμα. Να γίνεται δηλαδή δέκτης όλων των προβλημάτων της κοινωνίας.

Υπάρχουν προβλήματα στα εργασιακά; Φταίει η Αστυνομία.

Υπάρχουν προβλήματα στα πανεπιστήμια; Φταίει η Αστυνομία.

Υπάρχουν προβλήματα στα νησιά; Φταίει η Αστυνομία.

Διαπιστώνουμε ότι ολόκληρο το μένος πέφτει πάνω στους εργαζόμενους του Σώματος.»

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής επισημαίνει στο policenet.gr ότι υπηρετεί στην Άμεση Δράση από το 2007 και σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να αναρωτιέται τι πρέπει να πουν οι αξιωματικοί στους αστυνομικούς όταν κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή επειδή κάνουν τη δουλειά τους!

«Ας μας πουν σε ποιους δρόμους θα επιτρέπεται να διέρχεται ένα περιπολικό και σε ποιους οχι. Ας αποφασίσουν τελικά τι Αστυνομία θέλουν και εμείς δημοκρατικά θα εκτελέσουμε τις εντολές», καταλήγει.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis