Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Sam Helena
18:44 | 30/11/2022

Η πρώην πλέον αστυνομικός Sam Helena - γνωστή ως "Officer Naughty" στους οπαδούς της στη συνδρομητική ιστοσελίδα - τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, αφού ανακάλυψαν το X-rated alter ego της.

Παραιτήθηκε από τη δουλειά της για σχεδόν επτά χρόνια υπό το φως των επιπτώσεων και τώρα είναι αντικείμενο έρευνας για τα επαγγελματικά πρότυπα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να της έχει χαλάσει το κέφι.

Διαβάστε επίσης

Η Helena, η οποία δημοσιεύει επίσης αρκετά αμφιλεγόμενες φωτογραφίες στους άλλους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα Inked Barbie, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει τη «μεταμόρφωσή» της με την πάροδο των ετών.

Ξεκινά με μια φωτογραφία του 2017 που την δείχνει να είναι κάθε άλλο παρά η απόλυτη επαγγελματίας, ενώ λαμβάνει «έπαινο για τη συνδρομή της σε ένα τραγικό ατύχημα», και τελειώνει με ένα πλάνο που την δείχνει να ποζάρει με ένα φόρεμα. Το προκλητικό soundtrack που επέλεξε για την ταινία; Το "Unstoppable" της Sia.

Κι όμως, η πρόσφατη αποβολή της δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπλεξε για τις διαδικτυακές της δραστηριότητες.

Πίσω στο 2020, η Helena δέχτηκε επίπληξη για ένα TikTok στο οποίο πόζαρε χρησιμοποιώντας ένα λαμπερό φίλτρο και επιδείκνυε το σκουλαρίκι της γλώσσας της. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αφαίρεσε στη συνέχεια το επίμαχο κλιπ, αλλά εκείνη το ξαναδημοσίευσε στο Instagram, προς τέρψη των θαυμαστών της.

Εν τω μεταξύ, πρώην αξιωματικοί προσέφεραν τη δική τους άποψη για την όλη υπόθεση, με τον συνταξιούχο DCI Mick Neville να δηλώνει στη Sun: «Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτική μας ζωή, αλλά όταν γίνεσαι αστυνομικός υπογράφεις τον Κώδικα Δεοντολογίας».

Πηγή:  gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis