Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
16:19 | 21/02/2024

Ένας αστυνομικός  της Ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκε  κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι  σε κεντρική οδό των Ιωαννίνων, όταν ένας νεαρός  άνδρας υπό συνθήκες που διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ ,έσπασε τη τζαμαρία ξενοδοχείου με  τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να τον κυνηγά και να καταφέρνει να τον ακινητοποιεί σε παρακείμενη οδό .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του epirus-tv-news.gr  ο νεαρός  άνδρας που έφερε τραύματα από τη  θραύση γυαλιών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο .

Διαβάστε επίσης

Αντιστάθηκε σθεναρά στη  σύλληψη 

Κατά την επιβίβασή του   όμως  στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ   και ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα με χειροπέδες    και σε έντονη ψυχική κατάσταση προσπάθησε να φέρει  τα δεμένα χέρια του σε εμπρόσθια θέση κάτι που φυσικά δεν κατάφερε, ωστόσο  κλώτσησε τον άνδρα  της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στην καρέκλα  για τους ασθενείς που υπάρχει στο εσωτερικό των ασθενοφόρων και να τραυματιστεί στο πόδι του .

Ο  αστυνομικός  μετά τον τραυματισμό του διακομίσθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο και μετά από τη φροντίδα των ιατρών παραμένει κλινήρης στην οικία του με αναρρωτική άδεια.

Η αμεσότητα πάντως των  αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο είχε ως αποτέλεσμα τη   γρήγορη αποκατάσταση της τάξης μετά το συμβάν τα ακριβή αίτια του οποίου διερευνώνται .

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis