Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
23:08 | 27/04/2023

Με αυτοθυσία ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσωσε από πνιγμό ένα 3χρονο κοριτσάκι και τον παππού του. Ο παππούς οδηγώντας ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, έχοντας μαζί του την 3χρονη εγγονή του προσπάθησε να περάσει έναν χείμαρρο κάτω από το περιφερειακό δρόμο της πόλης των Σερρών, μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου και της διασταύρωσης Νεοχωρίου κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.

Ο παππούς δεν γνώριζε ότι είχαν γίνει έργα αναχωμάτωσης και ότι είχε βαθύνει ο χείμαρρος και ξαφνικά το ορμητικό ρεύμα έριξε τον παππού και την εγγονή κάτω από το μηχανάκι το οποίο παρέσυρε στο βυθό.

Διαβάστε επίσης

Η εγγονή κρατήθηκε από τον παππού της, οι δυνάμεις του όμως τον εγκατέλειπαν με κίνδυνο να πνιγούν και οι δύο.

Από το σημείο περνούσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους αντιλήφθηκαν κι αμέσως ένας από αυτούς έπεσε στο νερό για τους σώσει, έβγαλε πρώτα την 3χρονη και στη συνέχεια τον παππού της. Την είδηση μετέδωσε τοΕπιλογές, ενώ συνάδελφοι του 45χρονου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. που έπεσε με αυτοθυσία στο νερό μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, είπαν ότι πρόκειται για ένα από τα εκλεκτά στελέχη της ΔΙ.ΑΣ., ενώ όπως τους είπε μέσα στα ορμητικά νερά και την ώρα που προσπαθούσε να σώσει εγγονή και παππού έχασε το κινητό του τηλέφωνο.  

Πηγή:  ertnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis