Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αΑστυνομικός της Νέας Ορλεάνης με περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πόδι
18:00 | 01/01/2023

Ένας αστυνομικός της Νέας Ορλεάνης τραυματίστηκε την Τετάρτη όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πόδι σε πεδίο βολής στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος.

«Σε αυτό το περιστατικό, ένας αξιωματικός του NOPD υπέστη αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό στο πόδι. Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες προς το παρόν», αναφέρει ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος, σύμφωνα με το 4WWL.

Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος είπε στο FOX8 ότι ο αστυνομικός είναι συνταξιούχος με περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας στο τμήμα και έχει διοριστεί επί του παρόντος ως έφεδρος στην εκπαιδευτική ακαδημία ως εκπαιδευτής.

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis