Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:39 | 20/04/2024

Είμαι τακτικός αναγνώστης σας και πραγματικά προβληματίζομαι για την κατάσταση στην Ελληνική Αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα όλος ο οργανισμός ασχολείται με τις αποσπάσεις με έξοδα δημοσίου, μια βιομηχανία που με την οποία ασχολούνται πολιτικοί, συνδικαλιστές και ανώτατοι αξιωματικοί, ο καθένας για το συμφέρον του.

Διαβάστε επίσης

Βλέπουμε χρόνια όλοι να προσπαθούν ν αποφύγουν τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως ο διάολος το λιβάνι, ποιος άλλωστε θέλει να καθίσει στην καρέκλα του διοικητή, του Αξιωματικού Υπηρεσίας ενός Αστυνομικού Τμήματος; και ξανά καταφεύγουν σε πολιτικούς , συνδικαλιστές, ώστε να μιλήσουν στις διοικήσεις ΔΑ για τις αποσπάσεις και μεταθέσεις.

Βλέπουμε αστυνομικούς να υπηρετούν 20 και πλέον έτη σε τουριστική αστυνομία και άλλους 20 και πλέον έτη Αξιωματικοί Υπηρεσίας σε Αστυνομικά Τμήματα. Υπάρχουν Αστυνομικοί 2 ταχυτήτων. Με λίγα λόγια για να ξεφύγεις από τη λάντζα πρέπει δυστυχώς να το αιτηθείς σε πολιτικούς και συνδικαλιστές.

Κρίμα γιατί σε κάθε Αστυνομική Διεύθυνση υπάρχουν αξιόλογοι Ανώτεροι Αξιωματικοί ικανότατοι να προβούν στην αναγκαιότατη ανακατανομή προσωπικού , ώστε να δημιουργηθεί η επιχειρησιακή και αποτελεσματική Αστυνομία που έχει ανάγκη ο πολίτης.

Οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές να τους στηρίξουν και να σταματήσει αυτή η μπίζνα των συμφερόντων. Η αστυνομία έχει μεγάλο αριθμό προσωπικού , λάθος κατανεμημένο και πολλά ικανά στελέχη.

Η ανωτέρω επιστολή εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis