Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 06/08/2023

Για ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό δράμα, το οποίο εκτυλισσόταν πισω από κλειστές πόρτες, μιλούν συνάδελφοι της 43χρονης αξιωματικού της αστυνομίας από τη Λάρισα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της.

Όπως μεταδίδει, ωστόσο, η ΕΡΤ, ο στενός οικογενειακός κύκλος της 43χρονης φαίνεται ότι γνώριζε το δράμα που ζούσε.

Διαβάστε επίσης

«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε“. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει”, τότε κάλεσε και την Αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι» είπε ο αδελφός του θύματος.

Η ίδια η 43χρονη, που μίλησε στην ΕΡΤ από το νοσοκομείο, δήλωσε:

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».
Ο 53χρονος σύζυγος της αστυνομικού, που είναι επιχειρηματίας, κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Λάρισας.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis