Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:23 | 20/09/2025

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο καταγράφηκε να κινείται με 291 χιλιόμετρα/ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού, προκαλώντας αίσθηση και εγείροντας ερωτήματα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου, όταν το φωτογραφικό ραντάρ της Τροχαίας εντόπισε το όχημα να αναπτύσσει αυτή την υπερβολική ταχύτητα.

Η υπόθεση προωθήθηκε στην Εισαγγελία πριν από περίπου δέκα μέρες με τη δικογραφία που συνέταξε η Τροχαία Καλλιθέας. Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί ως ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ένας επιχειρηματίας, ενώ δεν είχε εξαρχής εξακριβωθεί ποιος οδηγούσε.

Διαβάστε επίσης

Κατόπιν νέας κατάθεσης, ο ιδιοκτήτης φέρεται να υπέδειξε έναν αστυνομικό ως το άτομο που του είχε παραχωρήσει το αυτοκίνητο εκείνες τις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός έχει δηλωθεί ότι έχει σχέσεις συγγένειας με τον ιδιοκτήτη – συγκεκριμένα, ότι πρόκειται για τον βαφτησιμιό του.

Η υπόθεση πλέον εξετάζεται περαιτέρω ώστε να επιβεβαιωθεί η εμπλοκή του και να απαντηθούν τα ερωτήματα γύρω από την ταχύτητα και τη χρήση του οχήματος.

Πηγή:  eleftherostypos.gr 

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis