Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 10/06/2023

Εκτός υπηρεσίας ήταν ο αστυνομικός που έπιασε τον επίδοξο ληστή, ο οποίος επιχείρησε χθες (9/6) να αποσπάσει το κινητό μίας 62χρονης τουρίστριας από το Ισραήλ, που έπαθε επιληπτική κρίση και σωριάστηκε στο έδαφος στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της πόλης.

Όπως κατέγραψε το GRTimes, όλα συνέβησαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η γυναίκα από το Ισραήλ, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας για τις διακοπές της, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, έπαθε επιληπτικό επεισόδιο και βρέθηκε ξαπλωμένη στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης

Τη στιγμή κατά την οποία ο σύζυγός της προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τους δικυκλιστές του ΕΚΑΒ, ένας 34χρονος από το Πακιστάν εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση επιχείρησε να κλέψει το κινητό της γυναίκας, αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός, τόσο από τον κόσμο που βρέθηκε επί τόπου, όσο και από τον εκτός υπηρεσία αστυνομικό που διέρχονταν από το σημείο, ο οποίος μάλιστα τον… τσάκωσε.

Με περιπετειώδη τρόπο, ο αστυνομικός αλλά και άλλοι προστρέξαντες συνάδελφοί του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν, ενώ η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Αστυνομία:

«Απογευματινές ώρες, αλλοδαπός εκμεταλλευόμενος επιληπτικό επεισόδιο αλλοδαπής γυναίκας, ηλικίας 62 ετών, αφαίρεσε από αυτήν κινητό τηλέφωνο, όμως έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης».

Πηγή:  grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis