Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 22/05/2023

Νεκρός Τρικαλινός αστυνομικός σε τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης κοντά στο νέο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λ. Αθηνών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να παρασύρει μια μηχανή με δύο αναβάτες που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στη δεξιά λωρίδα. 

Αυτοκίνητο και μηχανή προσέκρουσαν στη συνέχεια σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα επί της λεωφόρου. Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο άτομα ηλικίας 37 και 19 ετών τα οποία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αναβάτες της μοτοσικλέτας. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 37χρονος είναι αστυνομικός από τα Τρίκαλα  ο οποίος και υπηρετούσε στην πρωτεύουσα. Τραγική ειρωνεία ότι μόλις πριν 10 μέρες σκοτώθηκε ακόμη ένας Τρικαλινός αστυνομικός, σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Πηγή:  trikalavoice.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis