Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικοι
17:51 | 17/12/2022

Φύλακας - άγγελος για νεαρή Βολιώτισσα, που διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, έγινε αστυνομικός του Βόλου, μεταφέροντάς την άμεσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Το περιστατικό έγινε προχθές τα μεσάνυκτα, όταν η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε καφετέρια στη Λαρίσης, μαζί με την παρέα της. Ξαφνικά την έπιασαν ισχυροί πόνοι κι όλοι τρόμαξαν, καθώς η 20χρονη διανύει ήδη τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλοι νόμιζαν ότι θα γεννούσε.

Διαβάστε επίσης

Επικράτησε αναστάτωση στην καφετέρια και κάποιοι προέτρεπαν να κληθεί ασθενοφόρο. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας. Αμεσα προσφέρθηκε να μεταφέρει τη νεαρή κοπέλα με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο.

Την έβαλε να ξαπλώσει στα πίσω καθίσματα και πήρε πορεία προς το νοσοκομείο. Στο μεσοδιάστημα, ενημερώθηκε περιπολικό το οποίο διευκόλυνε την γρήγορη μετάβαση προς το Αχιλλοπούλειο.

Μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, τη νεαρή γυναίκα παρέλαβαν γιατροί για να της παράσχουν ιατρική βοήθεια, ενώ ο αστυνομικός παρέμεινε μέχρι οικείοι της να φθάσουν στο νοσοκομείο.

«Δεν πρόλαβα ούτε το όνομά του να μάθω. Θα ήθελα μέσα από το βήμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ να του εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου. Πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ για ό,τι έκανε. Νιώθω υποχρεωμένη που βοήθησε το παιδί μου σε μία δύσκολη στιγμή, που προσφέρθηκε να τη μεταφέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο. Νομίζαμε ότι γεννούσε όταν φθάσαμε εκεί. Τελικώς ήταν κάποιοι πόνοι που αντιμετωπίστηκαν και μετά από σύντομη νοσηλεία, επέστρεψε στο σπίτι», το ευχαριστώ της Αιμιλίας Αγγελούση προς τον αστυνομικό μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο λειτούργημα που επιτελούν οι αστυνομικοί.

«Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που αποδεικνύει ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι λειτούργημα προς τον άνθρωπο και την ίδια την κοινωνία. Αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η προσφορά του αστυνομικού πρώτα ως ανθρώπου και στη συνέχεια ως επαγγελματία.

Τέτοια γεγονότα συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά. Συνάδελφοι και εποχούμενες περιπολίες βρίσκονται στο πλευρό του πολίτη και ιδιαίτερα σε τέτοιες κρίσιμες στιγμής, η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

Πολλές φορές, από ατυχή περιστατικά, ο αστυνομικός συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο, πλην όμως τέτοια καθημερινά γεγονότα αναδεικνύουν το έργο και την αποστολή μας.

Ειδικά στη Μαγνησία, τον τελευταίο καιρό, τέτοιες καθημερινές ενέργειες συναδέλφων, μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που επιτελούμε», σημείωσε ο κ. Διχτάς.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Πηγή: taxydromos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis