Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:54 | 09/01/2023

Ο θάνατος του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, προκάλεσε θλίψη σε όσους το γνώρισαν και συνεργάστηκαν στην υπηρεσιακή του σταδιοδρομία στην αστυνομία

Κατέληξε αιφνιδίως ανήμερα τα Θεοφάνεια (07/01) ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, Μάνος Παγώνης με θητεία στις διατάξεις της ΔΑΕΑ. Ο Αρχιφύλακας κατέληξε στον ύπνο του, στο σπίτι του στον Πειραιά.

Ο Αρχιφύλακας υπήρξε και Βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων ενώ είχε υπηρετήσει και στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης.

Εικόνα
Μάνο Παγώνη

Συνάδελφοί και συνυπηρετούντες του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, στην αναγγελία θανάτου του, «”Όσοι με τον χάρο γίναν φίλοι, με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη”… Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και εκλεκτέ συνάδερφε, Μάνο! Η ελληνική ψυχή σου, ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. “Μια μπύρα στο φτερό”, όπως έλεγες και τώρα έβγαλες εσύ φτερά και έγινες άγγελος… Να μας προσέχεις, ρε φίλε!»

«Μόλις έμαθα ότι έφυγε από την ζωή ένας εθνόψυχος, αυθεντικός πατριώτης και αληθινός Έλληνας. Ένας Συνάδελφος με σίγμα κεφάλαιο, ένα χρυσό παιδί, ένα δυνατό κομάντο, έφυγε έτσι ξαφνικά γεμίζοντας πίκρα και οδύνη όλους τους φίλους και οικείους του. Καλό σου ταξίδι συνάδελφε, συναγωνιστή, φίλε μου Μάνο…»

 

Η νεκροσιμη ακολουθία του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ Μάνου Παγώνη θα ψάλλει στον ΙΝ Τιμίου Προδρόμου στο Σχιστο Κορυδαλλού την Τετάρτη (11/01) στις 12.30μμ
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν ως δωρεά εις μνήμη Εμμανουήλ Παγώνη, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παιδικής παράστασης.
 
Πηγή:  nantiareport.gr
Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis