Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:44 | 01/08/2023

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών εξιχνίασαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών (3 τετελεσμένες και 1 απόπειρα), που έλαβαν χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους και σχημάτισαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων.

Αναλυτικότερα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 49χρονης ημεδαπής και ημεδαπού συνεργού της, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μέσα Δεκεμβρίου του 2022, η 49χρονη αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα στην περιοχή των Συκεών ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ, έγγραφα και τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συνεργός της.
  • 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του τρέχοντος έτους διέρρηξε δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Νεάπολης και αφαίρεσε από το ένα εξ αυτών τσάντα με τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε συναλλαγές αξίας (438) ευρώ.
  • αλλοδαπού, ο οποίος τον Μάιο του 2023 αφαίρεσε από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του, τις οποίες στη συνέχεια τοποθέτησε σε όχημα ιδιοκτησίας του.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στο αρμόδιο εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis